Verlichting

Lichtoplossingen

Zorg voor een prettige en een veilige werkomgeving met een functioneel lichtplan

Verlichting, het is zo normaal dat het er is dat je bijna vergeet wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk moet het zorgen voor een omgeving waarin het prettig werken is, maar ook voor een omgeving die een veilig gevoel geeft. Een functioneel lichtplan zorgt hiervoor. Het functioneel lichtplan geeft niet alleen aan waar verlichting nodig is maar ook welke verlichting en wanneer deze moet werken.

Maak jouw verlichting slimmer

Gewone verlichting wordt slimme verlichting door het te koppelen aan een domoticasysteem. De specialisten van Brusche programmeren op basis van het functioneel lichtplan jouw verlichtingsbehoefte zodat op iedere gewenste plek op het juiste moment de verlichting brandt. Zo wordt verspilling voorkomen en lever je een bijdrage aan een duurzame samenleving.

De beste verlichting voor iedere situatie

Als het gaat om verlichting zijn er veel mogelijkheden. De vakmensen van Brusche adviseren je graag wat de beste opties zijn binnen én buiten een gebouw. Daarbij kijken we natuurlijk naar het stroomverbruik, maar ook naar de omgeving waarin de verlichting wordt toegepast. Door de opkomst van LED-techniek is er veel meer mogelijk dan je denkt. Onze belofte ‘Brusche doet meer met je’ maken we ook graag waar als het gaat om verlichting. Met onze kennis en ervaring weet je zeker dat op iedere gewenste plek de verlichting brandt die nodig is.