Brusche Elektrotechniek detailfoto

Diensten

Actief met Advies

Doordacht in Diensten

Brusche biedt een pakket doordachte diensten voor elektrotechniek. Apart inzetbaar of in samenhang. Maatwerkoplossingen waarbij jouw wensen centraal staan. Laat je gerust adviseren.

Meer weten?

Klik dan nu op contact.

Actief met AdviesBrusche-Elektrotechniek-advies

Brusche Elektrotechniek is jouw ervaren adviespartner. In nauw overleg met de opdrachtgever, gebruikers en overige betrokkenen ontwerpen wij een elektrische installatie waarin je al onze adviezen in praktische zin verwerkt ziet.

Bij het realiseren van een gebouw, herindeling of renovatie van een bestaand gebouw verdient de elektrische installatie bijzondere aandacht. Het gaat hierbij niet alleen om de verlichting en wandcontactdozen, maar bijvoorbeeld ook om zaken als de brandmeld- en/of ontruimingsinstallatie, noodverlichting, communicatie-infrastructuur, beveiliging, etc. Dit alles in relatie met de architectuur en gebruik van het gebouw evenals de regelgeving en het beschikbare budget. Ook voor zaken als advies over de toepassing van domotica en toepassing van energiebesparende oplossingen zijn wij jouw specialist.