Brusche Elektrotechniek detailfoto

Diensten

Doortastend met Domotica/KNX

Doordacht in Diensten

Brusche biedt een pakket doordachte diensten voor elektrotechniek. Apart inzetbaar of in samenhang. Maatwerkoplossingen waarbij jouw wensen centraal staan. Laat je gerust adviseren.

Meer weten?

Klik dan nu op contact.

Doortastend met Domotica/KNXBrusche-Elektrotechniek-domotica

Eén van de vooruitstrevende specialiteiten van Brusche Elektrotechniek is domotica/KNX. Of het nu thuis, op kantoor of in de zorg is: domotica/KNX zorgt voor een aangenamere leef- en werkomgeving, meer veiligheid, een efficiëntere exploitatie en een beter rendement. Domotica/KNX is daarom de technische oplossing om het optimale uit jouw installaties te kunnen halen. Hiermee draagt het als duurzame techniek haar steentje bij aan de verduurzaming van onze samenleving.

KNX is de enige wereldwijd erkende standaard voor woning- en gebouwautomatisering. KNX is een communicatieprotocol om installaties en apparaten te automatiseren en te koppelen. Het gaat daarbij om uiteenlopende installaties; van verlichting tot verwarming, van beveiliging tot ventilatie, maar ook audio en video, slimme energiemeters en zelfs witgoed. Brusche Elektrotechniek is daarbij lid van KNX Professionals: een netwerkorganisatie voor vakmensen die met de domotica standaard KNX werken. Tevens is Brusche Elektrotechniek lid van de Stichting Smart Homes. Dit is het Nationaal Kenniscentrum voor Domotica & Slim Wonen in Nederland.