Brusche Elektrotechniek detailfoto

Diensten

Sterk in Service & Onderhoud, Beheer en Inspectie

Doordacht in Diensten

Brusche biedt een pakket doordachte diensten voor elektrotechniek. Apart inzetbaar of in samenhang. Maatwerkoplossingen waarbij jouw wensen centraal staan. Laat je gerust adviseren.

Meer weten?

Klik dan nu op contact.

Brusche-Elektrotechniek-service-en-onderhoudSterk in Service & Onderhoud, Beheer en Inspectie

De afdeling Service en Onderhoud van Brusche Elektrotechniek is actief met het verzorgen van alle preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden. Ook de organisatie hiervan (Technisch Beheer) nemen we voor onze rekening. Inclusief bijkomende zaken als rapportages en op de praktijk gerichte adviezen. Elk bedrijf is anders. Hierdoor is geen onderhoudsvraag gelijk. Brusche Elektrotechniek biedt hierin maatwerkoplossingen waarbij jouw wensen centraal staan.

Door jouw installaties periodiek te onderhouden voorkomt dit vervelende verrassingen. Bepaalde periodieke inspecties zijn zelfs wettelijk verplicht: de NEN 3140 keuring is hier een voorbeeld van. Andere inspecties, zoals thermografische inspecties, kunnen juist vanuit risicopreventief oogpunt gewenst zijn.

Meerjaren Onderhouds Planningen en keuring arbeidsmiddelen

Ook Meerjaren Onderhouds Planningen (MJOP, volgens de NEN 2767) verzorgt Brusche Elektrotechniek. Meerjarenonderhoud in vastgoed staat momenteel sterk in de belangstelling. Brusche maakt hierbij gebruik van een speciaal daarvoor ingerichte software omgeving. Deze benutten wij voor de budgettering, planning, voortgangsbewaking, inspectie/conditiemeting, preventief onderhoud, rapportages, bewaking KPI’s, meerjaren onderhoudsplan, evaluatie en verbeteringmaatregelen. Tevens voert Brusche Elektrotechniek in eigen beheer NEN 3140, thermografische inspecties uit, en zorgen we voor onderhoud van brandmeldinstallaties en noodverlichting. Daarnaast verzorgen wij keuringen van elektrische arbeidsmiddelen volgens de NEN 3140 en klimmaterieel volgens de NEN 2484. Wij bieden hiermee een totaalpakket aan op het gebied van Service & Onderhoud, Beheer en Inspectie.

Altijd in de buurt, altijd alert

Onze medewerkers staan hiervoor 365 dagen per jaar gedurende 24 uur per dag klaar om jou als opdrachtgever van dienst te zijn. Indien gewenst, kunnen wij een landelijke dekking verzorgen, zodat wij altijd bij u in de buurt zijn. Voor sommige opdrachtgevers werken wij op preventieve basis. Wij verzorgen hierbij het periodieke onderhoud van de installatie. Waarbij wij, wanneer gewenst, ook wijzigingen aan de desbetreffende installatie kunnen meenemen. De installatie blijft hierdoor optimaal functioneren waardoor bedrijfszekerheid, veiligheid en comfort zijn gewaarborgd.