Klaar voor de toekomst

Brusche: onderscheidend met Specials

Brusche: onderscheidend met Specials

Brusche maakt haar motto ‘Voorop in elektrotechniek’ ook in de dagelijkse praktijk waar. Met diensten waarmee wij het verschil maken. Aanvullend monitoren wij volcontinu alle innovaties binnen ons vakgebied elektrotechniek. Is een innovatie relevant om een positieve bijdrage te leveren aan jouw toekomst? Heeft een nieuwe technologie concreet toegevoegde waarde voor jou? Dan vertalen onze specialisten die voor je in een concrete specialistische oplossingen.

Brusche Elektrotechniek beschikt door continue bijscholing van haar medewerkers over specialisten om deze uitzonderlijke specials mogelijk te maken. Om een idee te geven van technologische innovaties die momenteel zeer actueel zijn, geven wij je hier in vogelvlucht een inspirerend idee. Spreekt een bepaalde ontwikkeling je aan? Klik dan op het begrip zelf en  ontdek direct hoe Brusche deze innovatieve technologie hapklaar toepasbaar voor jou heeft vertaald in een special.

Specials in samenhang

Bij bouwprojecten speelt Building Information Modeling (BIM) een cruciale rol om alle betrokken partijen, ook installatietechniek, optimaal te laten samenwerken. In die zin is BIM ook een goede voorbode van Planmatige onderhoud (MJOP). Voor dit onderhoud passen wij ook de special Thermografie toe. Net zo belangrijk voor veiligheid, is het keuren van elektrische arbeidsmiddelen op basis van NEN 3140. En om indringers voor te zijn: Video Content Analyse (VCA). Eveneens zijn wij gecertificeerd BREEAM-NL om de duurzaamheid van gebouwen installatietechnisch vast te stellen. Over die duurzaamheid gesproken: ook een special van Brusche is energie produceren en energie besparen, zoals door het slim plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s en centraleopslag van zonne-energie.