Stage Online Marketing en Communicatie 

Werken bij Brusche Elektrotechniek betekent werken in een snelgroeiende onderneming met een blik op de toekomst. Brusche is al meer dan 60 jaar actief en daarmee dè elektrotechnische specialist in Oost-Nederland. Met onze diensten dragen wij bij aan het goed, duurzaam en kostenefficiënt functioneren van gebouwen, organisaties en industriële installaties. Het bijzondere is dat onze projecten bijna altijd binnen de driehoek Enschede – Deventer – Coevorden liggen.

Wij zoeken een marketing topper! 
Ben jij als (online) marketing en communicatie topper, dan zijn wij op zoek naar jou. Onze ideeën en ambitie dienen vertaald te worden in een marketing strategie. Daarbij denken wij aan het door ontwikkelen van onze website, het beter zichtbaar worden op social media, echt alles passeert de revue. Help jij ons aan een ijzersterke (online) marketing strategie? Jij bent humoristisch, assertief en je hebt zin om vanaf dag 1 van je stage samen met ons aan de slag te gaan. 

Ons aanbod aan jou
Naast een plezierige en informele werksfeer biedt Brusche Elektrotechniek je de mogelijkheid om te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit alles in een fijne werksfeer, met veel ruimte voor creativiteit in een prettige werkomgeving met meer dan! 

Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan ontvangen wij graag je sollicitatie met CV per mail t.a.v. Leonie Baan via vacature@brusche.nl. Ook voor vragen of meer informatie kan je bij Leonie terecht via bovenstaand mailadres of bel naar 0546-863227.