Stage Online Marketing en Communicatie Process Technology

Wil jij bijdragen aan een gezonde en duurzame werk- en leefomgeving? Dan zijn wij bij Brusche Process Technology op zoek naar jou! We ontwerpen, bouwen en onderhouden technische installaties in de procesindustrie. Onze ambitie? Het bieden van innovatieve oplossingen voor processen in de industrie met de focus op duurzaamheid. Ga jij samen met ons die uitdaging aan? 

Brusche Process Technology is een jong en dynamisch bedrijf binnen de Brusche Groep. De unieke combinatie van Procestechniek en Industriële automatisering maakt ons tot een leverancier van totaal oplossingen. Gezien de ruime kennis en ervaring van onze medewerkers dragen wij zorg voor een passende oplossing voor opdrachtgevers binnen de diverse marktsegmenten. 

Wij zoeken een marketing topper! 
Ben jij als (online) marketing en communicatie topper in staat ons jong en dynamisch bedrijf een vliegende start te geven, dan zijn wij op zoek naar jou. Onze ideeën en ambitie dienen vertaald te worden in een marketing strategie. Daarbij denken wij aan het door ontwikkelen van onze website, het beter zichtbaar worden op social media, echt alles passeert de revue. Help jij ons aan een ijzersterke (online) marketing strategie? Jij bent humoristisch, assertief en je hebt zin om vanaf dag 1 van je stage samen met ons aan de slag te gaan. 

Ons aanbod aan jou
Naast een plezierige en informele werksfeer biedt Brusche Process Technology je de mogelijkheid om te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit alles in een fijne werksfeer, met veel ruimte voor creativiteit in een prettige werkomgeving met meer dan 100 toffe collega’s!

Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan ontvangen wij graag je sollicitatie met CV per mail t.a.v. Leonie Baan via vacature@brusche.nl. Ook voor vragen of meer informatie kan je bij Leonie terecht via bovenstaand mailadres of bel naar 0546-863227.