Brusche Elektrotechniek detailfoto

Markten

Industrie

Actief in meerdere markten

Brusche Elektrotechniek is als veelzijdig specialist in elektrotechnische dienstverlening breed inzetbaar. Door de ruime kennis en ervaring van onze medewerkers leveren wij opdrachtgevers uit diverse marktsegmenten een passende oplossing.

Meer weten?

Klik dan nu op contact.

Brusche-Elektrotechniek-industrieIndustrie

Naast het realiseren van gebouwgebonden installaties verzorgen wij ook al vele jaren elektrotechnische installaties voor industriële productieprocessen in de chemische industrie, kunststof industrie, voedingsmiddelen industrie, beton- & steenverwerkende industrie, houtverwerkende industrie, metaalverwerkende industrie, papierverwerkende industrie en textielverwerkende industrie.

Onze industriële specialisten ontwikkelen, naast complete installaties, ook de meest geavanceerde en innovatieve procesbesturingen. Waar machines, productie-installaties of industriële processen draaien, is automatisering cruciaal. Automatisering wordt gebruikt om foutkansen te reduceren, doorlooptijden te verkorten, productiviteit te verhogen, overzicht te vergroten en de flexibiliteit te maximaliseren. Brusche Elektrotechniek realiseert besturingen en automatiseringssystemen voor industriële toepassingen. Van een relatief eenvoudige machinebesturing tot de complete automatisering. Een specialisme, want elk proces, elke installatie en ook elke machine is uniek. Dit vraagt om technische oplossingen op maat. Vanaf ontwerp, engineering, realisatie en inbedrijfstelling tot en met service en onderhoud.