Brusche Elektrotechniek detailfoto

Markten

OEM’ers & machinefabrieken

Actief in meerdere markten

Brusche Elektrotechniek is als veelzijdig specialist in elektrotechnische dienstverlening breed inzetbaar. Door de ruime kennis en ervaring van onze medewerkers leveren wij opdrachtgevers uit diverse marktsegmenten een passende oplossing.

Meer weten?

Klik dan nu op contact.

Brusche-Elektrotechniek-oemers-en-maschinefabriekenOEM’ers & machinefabrieken

Brusche Elektrotechniek is gespecialiseerd in het verzorgen van besturingen, automatiseringssystemen en veldwerkzaamheden voor OEM’ers en machinefabrieken. Hieronder vallen speciaalmachines, machines voor specifieke marktsegmenten of procesmatige oplossingen voor bijvoorbeeld watermanagement systemen.

Waar machines, productie-installaties of industriële processen draaien, is automatisering nodig. Machines worden ingezet om foutkansen te reduceren, doorlooptijden te verkorten, productiviteit te verhogen, overzicht te vergroten en de flexibiliteit te maximaliseren. Brusche Elektrotechniek realiseert besturingen en automatiseringssystemen voor industriële toepassingen. Een specialisme, want elk proces, elke installatie, elke machine is uniek en vraagt om technische oplossingen op maat. Vanaf ontwerp, engineering, realisatie en inbedrijfstelling tot en met service en onderhoud.