Markten

Wonen

Actief in meerdere markten

Brusche Elektrotechniek is als veelzijdig specialist in elektrotechnische dienstverlening breed inzetbaar. Door de ruime kennis en ervaring van onze medewerkers leveren wij opdrachtgevers uit diverse marktsegmenten een passende oplossing.

Meer weten?

Klik dan nu op contact.

Brusche-Elektrotechniek-wonenWonen

In het woonsegment heeft Brusche Elektrotechniek de laatste jaren diverse projecten gerealiseerd. Vooral projecten voor de realisatie van luxe appartementbouw en de bouw van zorgappartementen.

In het laatste segment kunnen ouderen door domotica voorzieningen toch nog zelfstandig wonen, met gebruik van de noodzakelijk zorgvoorzieningen. Ook bij de luxe appartementbouw passen wij domotica applicaties toe voor het verhogen van luxe en comfort. Brusche Elektrotechniek kan, samen met W-installatie partners, binnen het woonsegment alle noodzakelijke en gewenste disciplines verzorgen. Inclusief de toepassing van duurzame energievoorzieningen, zoals aardverwarming- en koeling en zonne- en windenergie. Deze succesvolle samenwerking garandeert jou een totaaloplossing.