Brusche – Slimme Gebouwen

Slimme gebouwen

Elektrotechnische installaties voor slimme gebouwen

Haal meer uit een gebouw door het slim te maken

Door elektrische en werktuigbouwkundige installaties in een gebouw te koppelen aan een gebouwbeheersysteem is het mogelijk om meer veiligheid en een beter rendement te realiseren.
De controle over je gebouw vanuit een systeem stelt je in staat diverse systemen te beheren en te monitoren. Denk hierbij aan je klimaatinstallatie, beveiliging, verlichting, ontruiming en registratie. Het maakt het beheer eenvoudig en overzichtelijk waardoor je het optimale uit je gebouw haalt.

Krijg volledige controle met domotica oplossingen

Met behulp van een KNX-domoticasysteem zorg je ervoor dat de apparatuur in jouw gebouw alleen het werk doet wanneer dat echt nodig is. Met behulp van slimme ICT-technologie bepaal je wanneer een ruimte verwarmd of juist gekoeld moet zijn, wanneer beveiligingssystemen geactiveerd moeten worden en de verlichting aangezet moet worden.

Het zijn zomaar een paar voorbeelden van de mogelijkheden die er zijn om van jouw gebouw een slim gebouw te maken. Het zorgt ervoor dat de gebruikers een prettige leef- en werkomgeving hebben, maar ook dat onnodig stroomgebruik wordt voorkomen.

Brusche is dé specialist die van jouw gebouw een slim gebouw maakt

Duurzaam en aangenaam wonen en werken is één van de uitdagingen waar Brusche zich graag mee bezig houdt. We beschikken over de kennis en ervaring op het gebied van KNX-domoticasystemen en hebben inmiddels onze bijdrage mogen leveren aan het slim maken van diverse gebouwen.

Om ervoor te zorgen dat we altijd over de meest actuele kennis beschikken met betrekking tot KNX-technologie zijn we lid van KNX Professionals, een netwerkorganisatie voor vakmensen die met de KNX-standaard werken. Daarnaast zijn we lid van de Stichting Smart Homes, het Nationaal Kenniscentrum voor Domotica & Slim wonen in Nederland.