Brusche – Specials

Specials

BRUSCHE DOET MEER MET JE

Speciale wensen

VIDEO CONTENT ANALYSE (VCA)

Bij Video Content Analyse (VCA) maken we gebruik van software-algoritmen voor de analyse van de videobeelden om alarmsituaties op te sporen. Denk daarbij aan een indringer die zich in een bepaald gebied begeeft. Door toepassing van VideoIQ camerasystemen, voorzien van Video Content Analyse, is het mogelijk om op alarmsituaties te reageren als een indringer zich in een bepaald gebied begeeft voordat deze mogelijk schadelijke handelingen heeft kunnen verrichten.

BIM

BIM staat voor Building Information Modeling, een werkwijze waarmee alle relevante informatie tijdens het hele bouwproces wordt opgeslagen, gebruikt en beheerd in een digitaal (3D) gebouwmodel. Alle partijen die bij het bouwproces betrokken zijn, werken zo met dezelfde informatie en zien dus van elkaar wat er gebeurt. Zo kunnen wijzigingen sneller door alle disciplines verwerkt worden en faalkosten tijdens de projectuitvoering geminimaliseerd. Brusche Elektrotechniek heeft uitgebreide ervaring met BIM.

BREEAM

BREEAM is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen te bepalen. Brusche Elektrotechniek is een gecertificeerd BREEAM-NL Nieuwbouw Expert. Als BREEAM-NL Nieuwbouw Expert kunnen wij organisaties adviseren en ondersteunen bij het (laten) certificeren van nieuwbouw en renovatieprojecten volgens BREEAM-NL normen. Onze projectorganisatie is hierop volledig ingericht.

NEN 3140

Het werken met elektrische arbeidsmiddelen installaties is net als met het werken met elektrotechnische installatie niet zonder gevaar. Het keuren van elektrische arbeidsmiddelen is daarom een wettelijke verplichting vanuit de Arbo-wet. Deze arbeidsmiddelen moeten volgens de NEN 3140-norm periodiek gekeurd te worden door gecertificeerde personen. De frequentie is afhankelijk van het gebruik van de elektrische arbeidsmiddelen, maar minimaal één keer per jaar. Brusche Elektrotechniek beschikt over gecertificeerde medewerkers om deze keuringen voor jou uit te voeren.

Planmatig onderhoud

Het onderhoud aan gebouwen komt periodiek terug. Uitgangspunt van planmatig onderhoud (ook wel aangeduid met meerjarenonderhoudsplanning (MJOP)) is het periodiek onderhoud aan de elektrotechnische installaties in jouw gebouw(en). Uit diverse onderzoeken komt naar voren dat je door het invoeren van een meerjarenonderhoudprogramma een aanzienlijke besparing kan realiseren op het uit te voeren onderhoud. Bovendien neemt de levensduur en kwaliteit van het vastgoed substantieel toe. We hebben ruime ervaring in het opstellen en uitvoeren van een meerjarenonderhoudsprogramma en gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw gebouwen.

Thermografie

Bij een thermografisch onderzoek wordt warmte zichtbaar dat een voorwerp uitstraalt in het infraroodspectrum. Het is de ideale manier om preventieve controles aan meet- en regelinstallaties, verdeelinrichtingen en meer uit te voeren. Met een speciale infraroodcamera kunnen wij snel en adequaat abnormaal warme punten zichtbaar maken voor preventief onderhoud of reparatie.

BRUSCHE DOET MEER MET JE

Loopbaan

Bij Brusche bruist het van de dynamiek op zeer veel elektrotechnische en procestechnische vlakken. We zijn daarom op zoek naar ervaren vakmensen met ambitie, maar ook schoolverlaters op MBO en HBO-niveau. Werken bij Brusche is werken bij een van de grootste in elektrotechniek gespecialiseerde bedrijven van Oost-Nederland. Zoek jij een mooie loopbaan in de elektrotechniek? Brusche doet meer met je carrière!