Brusche – Hardware Engineering

Hardware Engineering

Ontwikkelen van de benodigde hardware

De perfecte aansturing voor jouw machines

Om machines in een productie-omgeving goed te laten functioneren, is het vanzelfsprekend noodzakelijk dat ze op de juiste wijze worden aangestuurd. Brusche heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot specialist op het gebied van de ontwikkeling, realisatie en implementatie van elektrotechnische aansturing van machines en installaties. We maken bij de ontwikkeling van software gebruik van E-plan zodat relatief eenvoudig toekomstige ontwikkelingen verwerkt kunnen worden in de software. Bij de ontwikkeling van het besturingssysteem gaan we uit van de Europese NEN-EN-IEC 60204-1 norm, waar nodig aangevuld met ATEX.

Een aanspreekpunt

Bij Brusche houden we van duidelijkheid. Je hebt bij de ontwikkeling, realisatie en implementatie van het besturingssysteem daarom altijd te maken met één contactpersoon. Hij of zij is de schakel naar alle specialisten binnen Brusche en heeft overzicht over de voortgang van het project. We hebben zelf alle benodigde kennis en ervaring voor de ontwikkeling van het besturingssysteem in huis waardoor we snel kunnen inspelen op vragen en wensen.

Brusche biedt meer dan alleen hardware engineering

Als het gaat om industriële automatisering dan is Brusche je totaalpartner. We hebben niet alleen kennis en ervaring op het gebied van hardware engineering, ook als het gaat om software engineering, panelenbouw, realisatie en inbedrijfstelling van installaties gaan we graag voor je aan de slag. Ook als het gaat om engineering is het duidelijk: Brusche doet meer met je!