Brusche – Beveiligingstechniek Toegangscontrole

Toegangscontrole

Controle over de toegang tot je pand

Bepaal wie er toegang heeft tot jouw gebouw met een toegangscontrolesysteem

In een dynamische bedrijfsomgeving weet je niet altijd waar (ongewenste) bezoekers en personeelsleden zich bevinden. Om te voorkomen dat ze in ruimtes komen waar ze geen toegang toe mogen hebben, is een toegangscontrolesysteem essentieel. Je verlaagt hiermee de kans op diefstal van gegevens en goederen en creëert een veilige werkomgeving.
Wij adviseren jou graag op het gebied van toegangscontrolesystemen en ontwerpen systemen op basis van de meest actuele technologie. En om ervoor te zorgen dat het systeem uiteindelijk ook dat gaat doen wat het moet doen, installeren wij jouw toegangscontrolesysteem vakkundig waardoor het voldoet aan de eisen en voorwaarden die onder meer door verzekeringen worden gesteld.

Maak het toegangscontrolesysteem onderdeel van jouw smart building

Door het toegangscontrolesysteem te koppelen aan bijvoorbeeld het inbraak-, brand- en camerasysteem ontstaat er een totaal beveiligingssysteem dat jou en je medewerkers beschermt in noodsituaties. Zo kunnen deuren bijvoorbeeld geopend of juist gesloten worden in het geval van brand. Brusche heeft ervaring op het gebied van al dit soort beveiligingssystemen en het koppelen ervan. Graag gaan we met jou in gesprek om te kijken hoe we een veilige werkomgeving voor jouw gebouw kunnen creëren.
Wil je meer informatie over de verschillende systemen en het koppelen hiervan? Neem dan contact met ons op.