Brusche – Panelenbouw

Panelenbouw

Vertrouwbare automatisering van productielijnen

Besturings- en bedieningspanelen die machines efficiënt laten werken

Besturings- en bedieningspanelen zijn de onmisbare schakel tussen industriële software en een machine. Aangezien ieder proces uniek is, ontwikkelt Brusche besturings- en bedieningspanelen op basis van jouw specifieke eisen en wensen. Aan de hand van schema’s en technische werktekeningen wordt een paneel door onze specialisten vervaardigd en getest met als doel machines efficiënt(er) te laten functioneren. In onze moderne werkplaats kunnen we panelen per stuk vervaardigen, maar produceren we met hetzelfde gemak grotere series.

Flexibiliteit en duurzaamheid

Onze kennis en ervaring op het gebied van panelenbouw zetten we niet alleen in bij de bouw van nieuwe panelen. We hebben ook veel ervaring met het ombouwen of aanpassen van bestaande bedieningspanelen op locatie. Op die wijze dragen we bij aan een duurzame wereld door zuinig om te gaan met grondstoffen en materialen.

Voor iedere situatie een passende oplossing

Brusche produceert panelen voor een groot scala aan toepassingen. Zo kan je bij ons terecht voor:
▪ Industriële besturingssystemen
▪ Besturingspanelen
▪ MCC’s
▪ Bedieningslessenaars
▪ Klemmenkasten
▪ Hydrauliek- & pneumatielkasten
▪ Verdeelinrichtingen

Brusche biedt meer dan alleen panelenbouw

Als het gaat om industriële automatisering dan is Brusche je totaalpartner. We hebben niet alleen kennis en ervaring op het gebied van panelenbouw, ook als het gaat om software engineering, hardware engineering, realisatie en inbedrijfstelling van installaties gaan we graag voor je aan de slag. Ook als het gaat om engineering is het duidelijk: Brusche doet meer met je!