Brusche – Software Engineering

Software Engineering

Voorop in automatiseringsprojecten

Inventieve software voor machines en procesinstallaties

Automatisering speelt een niet weg te denken rol in veel productieomgevingen en procesinstallaties. Op maat gemaakte software zorgt ervoor dat machines op betrouwbare en efficiënte wijze hun taak vervullen. Bij Brusche speelt software engineering daarom een belangrijke rol om onze klanten meer uit hun machines en procesinstallaties te laten halen. We beschikken hiervoor over een team software engineers die zich hebben gespecialiseerd in industriële automatisering. Ze ontwikkelen software op basis van een programma van eisen dat samen met onze klanten is opgesteld. Denk hierbij aan programma’s voor meet-, regel- en besturingstechniek ten behoeve van technische en/of gebouwautomatisering.

Stabiele oplossingen met de focus op duurzaamheid

Bij de ontwikkeling van software ligt de nadruk op stabiele oplossingen die ervoor zorgen dat jouw proces ongestoord functioneert. Daarnaast leggen we de nadruk op duurzaamheid zodat een bijdrage aan een sustainable proces wordt gerealiseerd. Bij de ontwikkeling van de software wordt gewerkt volgens de volgende certificeringen: ISO9001, ISO14001, ISO27001, VCA++, Siemens, Rockwell Automation en Schneider Electric.

Brusche biedt meer dan alleen software engineering

Als het gaat om industriële automatisering dan is Brusche je totaalpartner. We hebben niet alleen kennis en ervaring op het gebied van software engineering, ook als het gaat om hardware engineering, panelenbouw, realisatie en inbedrijfstelling van installaties gaan we graag voor je aan de slag. Ook als het gaat om engineering is het duidelijk: Brusche doet meer met je!