Kees Smit Venlo

Kees Smit Venlo

Na flink verbouwen, is de Experience Store XXL van Kees Smit Tuinmeubelen in Venlo geopend. In het reeds bestaande pand zat geruime tijd een stadstuincentrum gevestigd. Door deze verbouwing is een Experience Store gecreëerd met de juiste uitstraling en vierkante meters die bij Kees Smit past, er is nu ruim 8.000 m² aan tuinmeubelen beschikbaar. Het pand is gelegen op een mooie zichtlocatie aan de A73.

Het pand is flink uitgebreid met een extra (derde) etage. Ook is de volledige gevel aangepast om de look and feel van Kees Smit Tuinmeubelen toe te passen. Door nu ook in Venlo gevestigd te zijn, zijn ze nog beter bereikbaar voor (potentiële) klanten uit Brabant, Gelderland en Limburg. Ook worden ze met hun derde vestiging nog aantrekkelijker voor Duitse en Belgische klanten.
Iedere branche kent zijn eigen specifieke wensen en eisen als het gaat om elektrotechnische installaties, zo ook de retail. Brusche heeft ruime ervaring met projecten in de retail en kent daarom de wensen en eisen van de branche. We ontzorgen de klant van de analyse van de behoefte tot en met het onderhoud en beheer van de installaties. We kennen de noodzaak om snel te reageren op probleemsituaties. Het is daarom een prettige gedachte dat onze medewerkers 24/7 voor jou klaarstaan. In voorkomende gevallen moeten er soms (herstel)werkzaamheden worden uitgevoerd waarbij er klanten in een winkel zijn. Onze medewerkers zijn zich er dan van bewust dat dit om een werkwijze vraagt die jouw klanten zo min mogelijk storen.

Onze werkzaamheden

Noodverlichtingsinstallatie
De noodverlichtingsinstallatie hebben we opgesteld aan een Programma van Eisen. Het is van belang dat noodverlichting altijd goed werkt. Door de inzet van onze storingsdienst zijn wij 24/7 bereikbaar.
Domotica/ KNX-systeem
We hebben de Experience Store voorzien van een KNX-systeem. Zo is er in elke ruimte een display te vinden waarop onder andere de verlichting, temperatuur en radio te regelen is.
Service- en onderhoudscontract
Het is van belang dat de Experience Store XXL van Kees Smit Tuinmeubelen altijd kan blijven draaien. Om dit te kunnen creëren, voeren we regelmatig controles en onderhoud uit. Ook wordt zo de kans op storingen flink verkleind. Is er wel een storing? Dan zijn wij 24/7 bereikbaar.
Licht- en krachtinstallatie
De licht- en krachtinstallatie vormt de basis van het bedrijfspand. Het zorgt ervoor dat alles in het pand voorzien is van elektriciteit.