Alma College Almelo

Alma College Almelo

Drie vmbo scholen bundelen hun krachten

De vmbo opleidingen van Het Noordik, Pius X College en Het Erasmus bundelen hun krachten. Samen gaan ze verder onder de naam Alma College om zo een sterk vmbo in Almelo aan te kunnen bieden. Het nieuwe schoolgebouw van het Alma College is compleet gerenoveerd. Wij waren hierbij verantwoordelijk voor de volledige elektrotechnische installatie.

Op deze locatie gaan ongeveer 1000 leerlingen onderwijs volgen. Om het pand van circa 14.000 m² hier geschikt voor te maken, hebben we de ruimte indelingen aangepast zodat het gebouw een prettige leeromgeving biedt voor de scholieren.
Op het gebied van onderwijs zijn wij een zeer sterke partner. Wij werken als totaalinstallateur succesvol samen met W-installatiepartners. Zo kunnen alle gewenste installaties uitgevoerd worden met één partij. Onze specialiteiten zijn onder andere domotica, GBS-installaties, databekabeling, elektra en ICT. Maar, ook voor telefooncentrales, klimaattechnische en beveiligingsinstallaties ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze werkzaamheden

Elektrotechnische installatie
Omdat het om een bestaand schoolgebouw gaat, hebben we de elektrotechnische installatie aangepast naar de wensen en behoeften van de klant.
Aanpassen ruimte indelingen
Om de locatie van circa 14.000 m² geschikt te maken voor de circa 1.000 leerlingen, hebben we verschillende ruimte indelingen aangepast. Zo hebben we een prettige leeromgeving gecreëerd.
CCTV-systeem
Om de veiligheid te borgen hebben we een CCTV-systeem in en rondom het schoolgebouw gerealiseerd.